Over ons & contact

Ons lievelingsgerecht is het werk van boezemvrienden Jan Heemskerk en Marcel Maassen.

We zijn beiden verzot op mooie verhalen en lekker eten en die twee gaan vrijwel altijd samen. De prachtigste verhalen rollen over tafel als mensen samen genieten van lekker eten en tijdens het eten worden weer nieuwe verhalen geboren.

Eten is zoveel meer dan het vullen van onze maag en – als het lekker is – het strelen van onze zintuigen. Samen eten schept en verdiept vriendschappen .

Voor Ons lievelingsgerecht zoeken we voortdurend naar de mooiste gerechten én de smakelijkste verhalen van bekende en onbekende Nederlanders. En die presenteren we hier in woord en beeld.

We koken, proeven en recenseren zelf élk lievelingsgerecht dat we hier publiceren. Zo weet jij zeker dat het gerecht minstens net zo lekker is als het verhaal.

Wil je ons een lievelingsgerecht toesturen, gebruik dan dit contactformulier.
Voor alle overige vragen en opmerkingen kun je ons met dit formulier mailen.

Jan Heemskerk profielfoto onslievelingsgerechtJan Heemskerk is een doorgewinterde hoofdredacteur, eindredacteur en lifestyle-redacteur. Hij is daarnaast columnist, schrijver en culinair recensent.
Jan was hoofdredacteur bij mannenbladen Playboy en FHM en schreef voor bijna alle vrouwenbladen van Nederland.

Marcel Maassen publiceerde twee romans en twee non-fictie werken. Hij schreef talloze verhalen en columns voor het fameuze voetbalblad Johan. De laatste jaren heeft hij zich helemaal toegelegd op koken en op schrijven en vloggen over eten. Op zijn YouTube-kanaal Mm! en zijn website marcelmaassen.nl deelt hij zijn videorecepten en verhalen. Hij is de barbecue-man van online vleesleverancier The Meatlovers. Met zijn receptvideo’s en blogs helpt hij zijn volgers het beste uit zichzelf te halen.